Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Marta Barrachina posa en valor la riquesa culinària de la província amb la celebració de la quarta edició de la Fira de Primavera Castelló Ruta de Sabor

Marta Barrachina posa en valor la riquesa culinària de la província amb la celebració de la quarta edició de la Fira de Primavera Castelló Ruta de Sabor
1 d'Abril de 2024

La Diputació de Castelló impulsa la IV Fira de Primavera Castelló Ruta de Sabor que se celebra entre el divendres 5 d'abril i el diumenge 7 d'abril en la Plaça Sète del Grau de Castelló, en horari d'11.00 a 21.00 hores.

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha posat en valor la riquesa culinària de la província amb la celebració de la quarta edició de la Fira de Primavera Castelló Ruta de Sabor.

Els dies 5, 6 i 7 d'abril, en horari d'11.00 a 21.00 hores, la Plaça Sète del Grau de Castelló acollirà la celebració d'este esdeveniment gastronòmic que pretén “donar a conéixer i promocionar part de l'oferta provincial de turisme gastronòmic a través de la marca Castelló Ruta de Sabor”, ha ressaltat la màxima representant de la institució.

En este sentit, Marta Barrachina ha explicat que, “des del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló s'ha dissenyat un espai obert al públic perquè els castellonencs i visitants que s'acosten coneguen de primera mà la riquesa culinària de la província de Castelló, i alhora, gaudisquen d'ella, en un entorn únic”.

“En la nostra terra comptem amb productes de gran qualitat i esta fira és un gran aparador per a donar-los a conéixer”, ha assegurat la presidenta, qui ha continuat dient que “l'oferta gastronòmica de Castelló és molt rica, àmplia i variada”.

Sens dubte, este esdeveniment es convertirà en el gran aparador dels productes i les empreses que s'agrupen sota la marca Castelló Ruta de Sabor. Així doncs, la fira comptarà amb una zona expositiva on es podran adquirir productes, a més, durant els tres dies, hi haurà presentacions i demostracions gastronòmiques. “Este esdeveniment constituïx una exaltació de la nostra gastronomia i dels productes locals de temporada”, ha manifestat el vicepresident de la Diputació i diputat de Turisme, Andrés Martínez.

En este sentit, el vicepresident ha ressaltat la importància de la gastronomia com “un eix turístic de primer nivell” i ha mostrat el compromís i el suport de l'equip de govern provincial al sector gastronòmic i al turisme. “Esdeveniments com el que celebrarem no sols posen en valor la gastronomia que tenim a Castelló, sinó que també atrauen turisme a la província i servixen per a donar-nos a conéixer com a destinació turística de qualitat i proximitat”.

La Fira de Primavera Castelló Ruta de Sabor coincidix amb el segon cap de setmana de Pasqua i, a més, amb la VII edició d'Escala a Castelló i comptarà amb la participació de prop d'una desena d'empreses agrupades sota la marca gastronòmica Castelló Ruta de Sabor.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador