Anar a la Web de la Diputació de Castelló

La iniciativa

La iniciativa SmartVillages forma part d'un projecte global de la Diputació de Castelló denominat “Territori Rural Intel·ligent de la Província de Castelló” amb el què es pretén avançar cap a una gestió més moderna, àgil i eficient dels principals serveis públics de la província. La plataforma SmartVillages naix per a impulsar l'ús i desenvolupament de nous serveis intel·ligents a través d'una solució tecnològica basada en estàndards que ofereix la capacitat de monitoritzar i gestionar de forma centralitzada un conjunt ampliable de serveis públics.

El servei de plataforma SmartVillages està destinat als municipis de la província de Castelló, així com les diferents àrees de gestió de la pròpia Diputació, els quals podran fer ús dels recursos de la plataforma per a poder dur a terme el desplegament de noves xarxes de sensors intel·ligents i/o solucions de gestió.
Per part de la iniciativa s'ofereix, a més, formació i suport tècnic als proveïdors de serveis d'aquests municipis, de cara a facilitar la integració de les seues solucions amb la plataforma.No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador