Anar a la Web de la Diputació de Castelló

Marta Barrachina avala el Pla Viu Comunitat Valenciana de la Generalitat

Marta Barrachina avala el Pla Viu Comunitat Valenciana de la Generalitat
2 d'Abril de 2024

La presidenta de la Diputació assistix a la firma del conveni marc de col·laboració entre la Generalitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) per a l'impuls d'habitatge de protecció pública en el sòl de les administracions locals.

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, avala el Pla Viu Comunitat Valenciana. La primera presidenta de la Diputació ha assistit a la firma del conveni marc de col·laboració entre la Generalitat Valenciana i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) per a l'impuls d'habitatge de protecció pública en el sòl de les administracions públiques.

La presidenta del Govern Provincial compartix amb el Consell la necessitat d'impulsar l'accés a l'habitatge i com ha expressat “la firma de hui és un pas més que important perquè la província de Castelló comence a eixir d'eixe ‘oblit’ pel qual ha passat en els últims anys quant a construcció i rehabilitació d'habitatges socials”.

La màxima representant de la institució provincial ha agraït el gran treball realitzat pel Consell “per donar resposta a eixa emergència social que suposa no disposar d'accés a un habitatge”. “Ara, la província de Castelló estarà en el mapa dels habitatges socials i des de la Diputació de Castelló mostrem el nostre compromís per a garantir el desenvolupament i benestar que mereixen tots els castellonencs, visquen on visquen”, ha afirmat Marta Barrachina.

No trobes el que busques?

Prova amb el nostre buscador